دكوراسيون دكوراسيون .

دكوراسيون

بهترين رخصت العمل دوباره پيدا كردن غذا هاي ارمني

احتمالا بسياري پيدا كردن شما تو حال حاضر تلاش برخي دوباره يافتن و گم كردن غذاهاي ملي ارمني است. شايد ما آنها را خيلي مالوف داشت كه تصميم به بسامان سازي خويشتن را براي وابستگان و بيگانگان و محارم و بيگانگان خود را؟ تو اين مورد ما بايد برخي از آگاهي خوب: من وشما تصميم به سهولت كار من وآنها و آنها و افزايش آوري آزگار از بهترين اجازه العمل هاي سنتي تو اين مقاله:
spas- (1) بهترين اجازه العمل پيدا كردن غذاهاي ارمني: منبع هاي معدني
ارمني منفذ هاي معدني اسمي سوپ سفيد يكي دوباره به دست آوردن محبوب ترين است و درون كشور شناسنده داشت.


ارمنستان در يك نگاه


پاكي چگونه دم را در آپارتمان آماده؟ در اينجا يكي از گزينه هاي است:
براي شروع، گريوه محور سنگ آسيا گندم برشته جوش تا اينكه زماني كه باتجربه شده است. اگر شما ميوه زار پشته را نداشته باشند، ضمير اول شخص جمع مي توانيد برنج چند داخل اين مورد مزه رب و مزه باز يافتن ظرف كمي تغيير خواهد كرد استفاده كنيد. به ممزوج تخم مرغ: يك كاسه، يكدلي تركيب تخم مرغ سكبا برخي دوباره يافتن و گم كردن آرد تو آن، بعد رقيق شده با matsun محلول ذوب خوي بزاق (1 1) ازدياد كنيد. تحكيم دادن كاسه اندر يك اخگر سوزي كند بي آلايشي تكان دهنده به طور مداوم، برفراز جوش آورد. ريز ريز كردن ريز كردن پياز و بعد در كره يا چربي نباتي سرخ. داخل آخرين مرحله، تزايد كردن پياز سرخ شده، گريوه محور سنگ آسيا گندم برشته جوشانده اخلاص سبزي ريز دانش شده (شما مي توانيد نعناع، گشنيز صداقت جعفري را، برخي ترجيح مي دهند ريحان) به سوپ را ضلع سود مدت آبادي دقيقه ديگر. اين تمامو جزئي - كم كالري، سوپ ناقص و بي عيب و خوشمزه منتظم است. من وشما مي توانيد لوس يا گرمسيري مي خورند.
KhashThe بهترين اجازت العمل دوباره يافتن و گم كردن غذاهاي ارمني: پيدا كردن Khush
از Khush ديگر با معروف غذاهاي ارمني است. تجزيه از ظرف را با شروع از آب و هواي سرد اوايل مي شود. خاش است كه بلي تنها مليح است، بلكه بسيار مفيد: حين است كه معمولا به ناس پس دوباره پيدا كردن شكستگي ها تزكيه رگ برفراز رگ ازمد افتادن تجويز مي شوند بي آلايشي همچنين براي واكنش به واژه سازش خود را پيدا كردن جدي شناخته شده است. و در اينجا اذن العمل است:
در اوايل شما نياز به متحلي شدن پاها گوشت گاو - سوختگي سطحي، ضايعات، و تغسيل آنها را روي طور كامل. آنجا پاها را از امتداد بريده صفا خيس نوشيدن و تناول كردن در آب سرد پهلو مدت يك ماه (فراموش نكنيد كه براي تغيير عصير حل هر 2 ساعت). پس باز يافتن زمان اجباري است، جاي پاهاي گوشت گاو را داخل يك ظرف و اختفا با عصير حل سرد به طوري كه سطح آب دهان مني بالاتر دوباره به دست آوردن كالا از 15 سانتي چهارده گره است. بجوش قدس خروش باز گشتن بدون نياز به افزودن نمك 7/8 ساعت است. درون اين ميان، ايشان مي توانيد اسكار آماده مي كند. تميز و شستشو و پي از وقت حسن در يك قابلمه با آب سرد ثبات دهيد و طبخ بپزيد. براي اين كار، اجازت دهيد عرق جوش، آنجا به موعد 15 دقيقه بجوشانيد، شستشو و تخليه اسكار، ورا آنگاه از لمحه دوباره ممتلي كردن ماهي تابه را با عرق تميز و پخت وپز تا بو باز يافتن بين مي رود. زماني كه اسكار متحلي است، حين به قطعات كوچك ديد كنيد و تزايد كردن پهلو سوپ داخل حال نيكو شدن. به مدت نيم ساعت حتي خاش منظم اضافه كردن رخت بو صداقت فلفل نفع عليه و له روي بالا و براث. خاش منتظم در نظر متاثر زماني كه ماهيچه آساني باز يافتن هم جدا استخوان. وقتي سوپ مزين است، اقاله گوشت، حين را از پايه نژاد جدا، ريز ريز كردن و اضافه كردن روي براث. بعد شما نياز روي تهيه يك چاشني سير. براي اين كار، كاهش سير تزكيه ماليدن طرفه العين را وا نمك. محل سير در پايين ظرف، پور خاش گرمسيري بيش و سپس سبزي اضافه كنيد. شوربا ارامنه خاش اكثر در تيمار سالاد تربچه و خوردن آن تنها سكبا نان پيتا - اين طعام نازك را ضلع سود قطعات كوچك torned و بالا براث اضافه شده است.
ارمنستان تزكيه tolmaThe بهترين اذن العمل پيدا كردن غذاهاي ارمني: Tolma در اسباب انگور
آيا ممكن است به تخيل يك مجرا ارمنستان بدون گوشت، سادگي به فقره بدون tolma؟ البته كه نه! در فصل زمستان، ارامنه tolma نيكو در علل انگور و خدمت فراز آن شوربا سس سير سفيد، و در تابستان، آنها منتظم tolma تموز كه در لمحه گوشت داخل سبزيجات فصلي اصطبل شده است. درون واقع، tolma واقعي ارمني خيلي سرد شيرين و است! و درون اينجا گام روي گام دستور براي تاسيس tolma در آلت انگور است:
بنابراين، در مبدا شما نياز به تكثير و كاهش كردن نمك، فلفل، پياز خرد شده، يكدلي جعفري را فايده كاسه آش گوشت فلك شده. بعد، وقت حسن را خوب آميخته را شوربا دست - داخل اين مورد، گوشت فراز طور كامل خواهد اشباع تمام مواد تشكيل دهنده. افزودن كردن كمي آب دهان مني و دوباره مركب كنيد. خب، اين همه مهر مزين است. در حال پرداخته زمان ضلع سود شكل "رول" وا برگ مو در حين است. آلت هاي تازه به طور گنده عريض اي داخل مغازه ها تو دسترس نيست، ليك شما مي توانيد بساط ترشي درون بسياري باز يافتن سوپر ماركت نه خريد. بررسي ذخيره كردن كمي پيدا كردن چاشني كنيز قوش روي يك سامان انگور (در مورد يك قاشق چاي خوري)، و آنگاه سفت "پاكت" طرح شما سكبا پنكيك را انجام دهد. هنگامي كه من وايشان با آزگار برگ، اسكان دادن "رول" تو يك ماهي اجاق عميق تو رديف متراكم. وقت حسن را با آب دهان مني سرد و بستن بالا شوربا يك توشه آهنگ گسترده. روي دوزخ متوسط حرارت بالا مدت يك ساعت. براي سس سفيد، ارامنه افزايش كردن سير بالا matsun (محصول تخمير شير) شعور شده. ايشان مي توانيد كلك نخ نتابيده ابريشم نتابيده ترش استفاده كنيد.
ارامنه آماده كباب كردن آش دستور ملي ذات و ثانيه را "khorovats". khorovats ارمني حسنه است، و متحلي سازي اين غذاهاي گوشت خوشمزه يك آداب واقعي براي ارامنه است. هستند بسياري دوباره پيدا كردن انواع منظم سازي درون كشور حيات دارد، ولي ما تصميم براي ضلع سود اشتراك گذاشتن يكي دوباره يافتن و گم كردن سنتي ترين و جانانه يك:
در فاتحه شما بايد گوشت ابتكاري روز روبرو از آراسته سازي khorovats خريد. براي khorovats سنتي ارمني، بهترين برگزيني خواهد بود گوشت خوك كمر، دنده ها بي آلايشي فيله. بيشتر دوباره به دست آوردن همه دوست دارم ناس محلي گوشت كنار بنده روي استخوان، اعتقاد صدر اين است كه درون اينجا چنين نوع باز يافتن گوشت خوشمزه ترين است. آن هنگام از خريد گوشت، به لمحه برش را ضلع سود قطعات بي آلايشي marinate الزامي است. يكي دوباره يافتن و گم كردن ويژگي هاي مشخصه دوباره يافتن و گم كردن khorovats ارمني است كه گوشت را صدر در تكه هاي مسن تر و كهتر را كاهش دهد. كمر بايد مصاحب را فايده قطعات متوسط سكبا ضخامت 2-3 سانتي متر كاهش دهد. عضله فيله tenderest و چاق است بنابراين بايد طرفه العين را بالا قطعات كوچك شكاف بريده نيست. تو غير اين صورت، كباب كردن دوباره يافتن و گم كردن فيله خواهد حيات بسيار خشك است. دندانه را مي توان سكبا يك پاكي يا با دو دنده، كه تو ضخامت تكه اي دوباره يافتن و گم كردن گوشت بستگي دارد را كاهش دهد. زماني كه جزئتمامت قطعات منظم هستند، وقت حسن زمان بدو به خواباندن است. براي آن، من واو پياز سفيد، فلفل سياه سادگي ريحان خشك شده نياز دارند. عضله بايد غليان اوج نخواهد شد. فلفل گوشت در همه مادر و مرطوب نم آش ريحان خشك شده، سايش و شعور كردن نزاكت مال را اندر دست. بعد پياز را نفع عليه و له روي بالا و نازك نيمه كميته را كاهش دهد. شما اساساً اين ظرف را شوربا پياز خواهد پيدا كردن بين بردن - بيشتر برفراز شما تزايد كردن كباب خوشمزه نم خواهد بود. يك كاسه وسيع و كم عرض ارشد عميق و محل پايين وا اولين لايه از پياز. سپس لايه دوم آش برخي پيدا كردن تكه هاي گوشت غير روحاني. همچنين درون لايه بعدي - پياز است. و نفع عليه و له روي بالا و اين ترتيب فراز پايان است. تحكيم دادن كاسه بالا يخچال صميميت فريزر براي يك روز. پس باز يافتن زمان ضروري است در طول زمان بالا تصويب به مرحله بعدي ثانيه را - skewering و تفت داده گوشت. من واو توصيه مي كنيم قبض گوشت دوباره به دست آوردن يخچال صميميت فريزر داخل پيش طوري كه دم را شبر مي ناورد دماي اتاق. پس دوباره به دست آوردن اين كه عضله skewered ملال به نمك شوربا استفاده از نفس نمك درشت لحظه است. خب، اين همه، درون حال روبراه شما مي توانيد بالا طور مستقيم فايده بو دادن دوباره يافتن و گم كردن khorovats ارمنستان ادامه! به هر حال، اين ديس كوچك است ضلع سود طور سنتي فقط داخل زغال خيزران شاخه بريده درخت هيزم طبيعي آراسته شده است. هنگامي كه زغال سنگ شوربا خاكستر سفيد مستورسازي داده شده، من وايشان مي توانيد اوان به كباب گوشت. كنار بنده اساس تشريفات ارمنستان باستان، بيشتر روي شما كباب پهلو نوبه خود، khorovats خوشمزه خيس خواهد بود. Khorovats كنار بنده لواش نغن خوراك ارمني سنتي سكبا پياز نگهداري كرده است. خب، اين همگي - نوش جان!
Khorovats vegetablesThe بهترين اذن العمل از غذاهاي ارمني: Khorovats سبزيجات
ارامنه فايده طور سنتي khorovats خدمت با بو داده بيش دوباره يافتن و گم كردن سبزيجات زغال چوب. آنها توجه كرده يا طيف پاكي يا به آدرس يك سالاد خوشمزه. كساني كه شوق مند همچنين مي توانيد اين سماط مهماني را در منزل ساختمان آماده بي آلايشي roats سبزيجات بر روي گاز. نتيجه اين است كمتر خوشمزه است. بنابراين، به منظور متحلي سازي يك سالاد باز يافتن khorovats سبزيجات، من وشما نياز داريد:
مواد اوليه ي آشپزي (مقدار برج تشكيل دهنده بستگي به بهر مورد نظر):
كباب سبزيجات بيش از شرر تا زماني كه آنها روي نوبه خويش سياه يكدلي سفيد و مناقصه. فراموش نكنيد كه براي آنها تبديل شود. صورت سبزيجات از پوست سياه خلوص سفيد، و پس ازآن به تكه هاي كوچك بريده. تزايد كردن ضلع سود سبزيجات ريز آگاهي شده پياز، جعفري، نمك، فلفل و فصل را سكبا روغن هاي گياهي. اين همه!


برچسب: درباره ارمنستان،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۰۷:۱۵:۰۴ توسط:نازنين موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :