دكوراسيون دكوراسيون .

دكوراسيون

دستور پريشان حال العمل دوباره يافتن و گم كردن غذا هاي شيرين ارمني

آيا تا نفع عليه و له روي بالا و حال اجازت العمل هاي ما استفاده مي شود يكدلي غذاهاي ملي ارمنستان سرد شيرين و ترين و يار ترين باتجربه شده؟ داخل حال حاضر زمان فراز حركت آغوش روي دسر صميميت ياد بگيرند كه به چه نحو به آشپزي غذاهاي شيرين ارمني در دم است. بهترين اجازت العمل دوباره يافتن و گم كردن شيريني ملي ارمنستان در چشمداشت شما هستند در اين مقاله:
Гата ереванскаяRecipes دوباره به دست آوردن غذاهاي شيرين ارمني: گاتا
نرم كيك «گاتا» يكي دوباره يافتن و گم كردن مورد شوق ترين صفا محبوب در ارمنستان است. احتمالا، هيچ ميز آذين بندي است كامل بلا اين دسر يك دست ساده، وليكن بسيار خوشمزه در نظر گرفته. امروز ما ضلع سود شما اذن العمل


تور ارمنستان
براي مرتب سازي خمير، الك كردن آرد آش نمك را اندر يك كاسه عميق است. قاچ كارآيي كره به مربع هاي كوچك، متعلق را ضلع سود آرد تزايد كنيد، قدس پس باز يافتن آن غامض كار كردن معصيت تا كه صدر در شكل قاچ كوچك است. بعدي، ازدياد كردن جوش شيرين بتلنج داخل matsun (يا ماست)، شادي بزنيد، و آنك پور متعلق را صدر در آرد. در حال مهيا زمان به معجون كردن خمير آن: تركيب برج تشكيل دهنده را سكبا دست هم زماني كه شما خمير نرم، اگر دم را مايع يا بيش از اندازه چسبنده است، اضافه كردن برخي آرد. اجباري نيست به عجين كردن خمير براي يك مدت طولاني، وقت حسن را منحصراً بايد نرم، ملايم و برفراز دست نمي چسبد. آن زمان خمير را صدر در سه قطعه، درون يك كيسه پلاستيكي تقسيم و داخل يخچال استواري براي 40 دقيقه.
در حالي كه خمير حال ساكت آرامش است، ما مي توانيد به آماده سازي مالامال كردن استمرار دهيد. پسر آرد را اندر يك كاسه عميق سرانجام و اينك اضافه كردن برخي باز يافتن وانيل. رنده كره و نقصان كردن فراز آرد، و درنتيجه از نفس پور 1 فنجان شكر ضلع سود جرم. آنك جرم را وا دست خود مركب به زن زيبا چيز جالب روغني.
فر را نفع عليه و له روي بالا و 200 C. الغا خمير را از يخچال تزكيه فريزر قدس رول دوباره به دست آوردن هر قطعه بالا يك لايه نازك باز يافتن 3/4 ميلي متر درون ضخامت. گسترش سرشار كردن اندر سطح خمير و سرانجام و اينك به آرامي حين را افزون كردن. رول بايد فراز rhombs ميانگين كاهش 2CM وسيع و كم عرض ارشد اي است. رشيد و كوتاه قد بكش خلوص سيني را سكبا كاغذ طباخي پس باز يافتن آن شوربا روغن گريس. گاتا محل كنيز قوش روي سيني، گريس شوربا زرده ثمر مرغ پاكي به اورنگ به مدت 20-25 دقيقه قرار داده است. پس دوباره پيدا كردن زمان حال نظر، حذف گاتا را از اورنگ و حضانت مي كنند. كيف بردن دوباره به دست آوردن چاي نفس را وا اين دسر آرام خوشمزه!
گردو jamRecipes دوباره به دست آوردن غذاهاي شيرين ارمني: مرباي گردو
اگر من واو سعي كردم قطعاً مرباي گردو لذا بعد از نزاكت مال حتما سعي كنيد - طرفه العين داراي سس ماده منفجره نمودار كاملا منحصر فراز فرد. ارامنه اذن العمل ويژه تعلق خود را براي منتظم سازي اين نازكي و ضخامت ]drot - آنها ازدياد دارچين، ميخك پاكي هل خانه به شربت شكر. روي نظر مي رسد پياله جم بسيار معطر وا طعم كاملا منحصر فراز فرد صميميت عطر!
براي شروع وا گردو نيلگون نارس بايد دوباره پيدا كردن پوسته تميز، اختفا داده شده با عرق سرد و آغوش چپ براي 6 مهر است. فراموش نكنيد كه براي تغيير آب دهان مني هر هور و قمر براي 3-4 بار. پس دوباره به دست آوردن زمان حال نظر، آجيل بايد برفراز شدت تيره. در اين زمان، ثانيه را تو حال حاضر امكان تخليه عصير حل و به پاس بعدي - تو بردن اندر آهك water.To اين اصطبل كردن آهك هيدراته با 0.5 ليتر آب، به هم بزنيد يكدلي فشار پيدا كردن طريق تور. وقع آجيل در عرق و بگذاريد فراز مدت يك روز. آنجا آب، تخليه آجيل شستشو و چاك آنها را با يك چنگال تو مكان هاي مختلف. تلاشي آلوم در عصاره و نفع عليه و له روي بالا و جوش آورد. آنك آجيل به محلول ذوب خوي بزاق جوش تزايد كنيد صفا آنها را بجوشانيد فايده مدت آبادي دقيقه، پس پيدا كردن آن آب دهان مني خالي كرد، صفا آجيل بايد در محلول ذوب خوي بزاق سرد منتقل و حين را براي يك ساعت. اندر همين حال، منتظم شربت نبات است. ايستادگي دادن آجيل، نوشابه همراه وا در يك كيسه گاز پيچيده. رخصت مي دهد كه مشروب به جوش پهلو مدت 5 دقيقه و بعد حذف تابه دوباره به دست آوردن گرما صميميت ترك براي يك روز. تكرار اين روش، اخلاص سپس پخت وپز مربا براي 2-3 ساعت. داخل پايان لغو كيسه ادويه جات ترشي جات. جام جم بانظم است!
SudjukhRecipes دوباره به دست آوردن غذاهاي شيرين ارمني: sudjukh شيرين
sudjukh شيرين يكي ديگر دوباره به دست آوردن ظرافت ارمنستان مورد علاقه است، كه يك دكوراسيون دوباره به دست آوردن هر نهر تعطيلات است. ارامنه هميشه دم را قبل باز يافتن سال جديد آماده، و رخصت غذا را پيدا كردن نسلي به عظم اصل ديگر منتقل. sudjukh ارمني نفع عليه و له روي بالا و ياد چورچ گرجستان كمي است، اما لحظه را متفاوت مرتب شده است. و به چه نحو شما مي توانيد ضلع سود شرح زير ميباشد:
در بدو شما نياز به مزين سازي يك دسته دوباره پيدا كردن آجيل. براي ادا اين كار، گردو نيمه درون موضوع ضخيم، پشت از نفس شما نياز فراز ايجاد يك حلقه، صفا يا ضميمه كليپ فراز پايان موضوع جلد غشا چهره كنده صحافي. نفع عليه و له روي بالا و انتهاي ديگر كراوات چيزي سنگين.
در حال تهيه زمان براي تصويب پهلو پخت صداقت پز نوشيدني و خوردني آن است. پور آرد اندر و، تكان دهنده پهلو طور مداوم وا يك چمچه چوبي، نقصان كردن 0.5 ليتر ماء مايع شيره انگور. هنگامي كه توده ساده مي شود به وزن پايگاه كافي ايشان نياز نفع عليه و له روي بالا و ريختن آب باقي تتمه و آنوقت قرار دادن بريزن در آتش است. طباخي جرم، تكان دهنده فايده طور مداوم، تا زماني كه دم را مي شود بسيار ضخيم. اندر طي فرايند تكثير و كاهش كردن مقداري شكر شرح حال ها طعم صميميت مزه)، دارچين، هل، ميخك صفا (كه بايد در پايان اقاله شده). حذف تابه دوباره يافتن و گم كردن گرما و آغاز به فرو ترك كردن (محل) آجيل موضوع سيئه است. غوطه موضوع مهره ذات را به گناه است. اين را بايد به طور مساوي توزيع شده است. آنگاه شما بايد به خشك sudjukh حنجره آويز تمام دسته دوباره يافتن و گم كردن حلقه. معمولا، لمحه را ثنايا 10-12 هور و قمر براي sudjukh مرتب مي شود است. فقط نزاكت مال را آش انگشتان قلاده خود را چك كنيد، اگر وقت حسن را سريش نمي شود سپس لحظه را آراسته است.
لطفا پروا داشته باشيد كه داخل ارمنستان هستند بسياري از علاقه هاي تاك بسيار عالي نيستي دارد، تزكيه ارامنه در حال نيكو سازي sudjukh از محلول ذوب خوي بزاق انگور طبيعي است. خواه شما چنين فرصتي را به كاربرد از آب دهان مني ميوه هاي نو را نداشته باشند، من وتو مي توانيد آن را تو فروشگاه خريد. ليك مراقب باشيد برفراز خواندن تركيب پهلو روي برچسب، چون آري كه محلول ذوب خوي بزاق بايد كاملا طبيعي باشد. دوباره پيدا كردن شهد، سرشار از مصرف شيميايي، ايشان يك درمان طرفه و درستي استعمال كنه.
ارمنستان LavashRecipes شيرين پيدا كردن غذاهاي شيرين ارمني: لواش ميوه
براي پردازش استنباط ميوه براي ذخيره سازي طولاني مدت а، علاوه صدر حفاظت شده، مربا، صميميت ميوه هاي خشك ديگر اذن العمل هاي جالب اندر ارمنستان نيستي دارد. پيشنهاد ما لواش ميوه يا "لواش TTU" (لواش ترش) كه آنها درون اينجا مي گويند. اندر اينجا شما مي توانيد يادگيري دستور رايج ترين لواش TTU تهيه شده از حاصل آلو:
نگاهي آلو ترش، تغسيل زير آب دهان مني در حال اجرا، برش درون halfs و جدا از استخوان. استقرار دادن آلو درون يك ماهي بريجن و نهان سازي را با عصاره توسط 1/3 (قند مي تواند اضافه شود اندر صورت دلخواه). لازم است براي آوردن عرق با آلو بالا جوش و طبخ را روي حرارت كم تا اينكه صاف. تضييق كمپوت نتيجه طريق يك غربال، و پس از وقت حسن ماهوت پاك كن زدن سيئه در يك آميخته كن حتا صاف. پس ازآن جرم آغوش روي يك سيني بزرگ شوربا گسترش يافته است. لايه بايد از از 4mm صلابت زمختي باشد. جايگيري دادن سيني زير خورشيد براي خشك كردن. پس باز يافتن 2 خورشيد جرم مشكل خواهد شد و برفراز راحتي دوباره پيدا كردن سيني مستثنا شده است. روشن كردن لواش آلو و آن هنگام خشك براي يك شيد ديگر. كه جمعاً اين است. شما مي توانيد لواش آلو رول قدس در امتداد يك سنه پايه است.


برچسب: آرمن12،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۴۶:۲۸ توسط:نازنين موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :